Yritys - NaturEk

NaturEk perustettiin vuonna 2021 ja se tarjoaa koulutus-, opastus- ja asiantuntijapalveluita. Yrityksen missio on antaa neuvoja ja opastaa yhä useampi koiranomistaja luonnollisen ruokinnan pariin. Tavoitteena on auttaa koiria parhaaseen hyvinvointiin terveellisen ruokavalion avulla ja koiranomistajia löytämään mielenrauhan ruokinta-asioissa.

NaturEk tarjoaa koiran ruokintakursseja, joiden avulla koiranomistaja oivaltaa luonnollisen ruokinnan hyödyt omalle koiralle. Lisäksi se tarjoaa Ekblomin kirjoittamia kirjoja, eräopastusta ja koiran ravintoneuvoja.

Syksystä 2021 alkaen NaturEk toteuttaa Raakaruokintaohjaaja sekä Koiran ravintoterapeutti -koulutuksia.

Raakaruokinta logo
Malin Ekblom koirien ravintoterapeutti

Malin Ekblom

Diplomiravintoneuvoja Malin Ekblom on vuodesta 2005 lähtien opettanut koiranomistajia ja alan ammattilaisia ruokkimaan koiria terveyttä edistävällä, lajityypillisellä ruokavaliolla.

Ekblom on arvostettu ja inspiroiva luennoitsija, joka kyseenalaistaa normit ja herättää ajatuksia. Hänellä on ilmiömäinen kyky selittää monimutkaisia ​​asioita ytimekkäästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla huumoria ja tiedettä unohtamatta.

Ekblom on julkaissut useita teoksia, joiden avulla koiran luonnolliseen ruokintaan siirtyminen onnistuu helposti ja turvallisesti.